Onze engineeringafdeling is gespecialiseerd in op maat gemaakte componenten en maakt gebruik van jarenlange ervaring in de (bio)farmaceutische industrie. We bieden op maat gemaakte oplossingen voor uitdagende situaties waar standaardcomponenten tekortschieten. Door gebruik te maken van 3D-CAD-tekeningen passen we bestaande producten aan of ontwerpen we nieuwe producten om aan uw procesvereisten te voldoen. Met onze samenwerkingen met orbitaal lassers en experts leveren we op maat gemaakte componenten en verbindingen voor uw systemen en processen.

Onze ROMYNOX ISO 8 en 7 cleanroom (435 m2) maakt het mogelijk om producten zoals Beta-Bags in een deeltjesvrije omgeving voor te verpakken (gelegen op de eerste verdieping van ons gebouw). Deze omgeving zorgt ervoor dat er geen contaminatie is bij het in contact komen met de producten. Met ISO 8 en 7 classificaties handhaven we optimale luchtdruk, temperatuur en vochtigheidsniveaus. Onze belangrijkste focus ligt op het assembleren van op maat gemaakte single-use systemen voor upstream en downstream verwerking, met just-in-time levering en duurzaamheid in gedachten.
Wij bieden op maat gemaakte slangassemblagediensten in onze speciale werkplaats, waarbij we zorgen voor de ideale slangselectie en veilige verbinding. Onze specialisten staan klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de juiste slangen en perskoppelingen. Met een breed scala aan koppelingen en slangmaten die altijd op voorraad zijn, zorgen we voor een snelle assemblage binnen 48 uur en bieden we verzending op dezelfde dag voor dringende bestellingen.
Bij ROMYNOX maken we gebruik van een geavanceerd, non-contact lasergravure systeem voor precieze en zichtbare gravures op roestvrijstalen legeringen. Ons proces zorgt voor een glad oppervlak zonder groeven, en de gravures blijven duidelijk zichtbaar. Elk geassembleerd product ontvangt een laser-gegraveerd tagnummer voor eenvoudig herbestellen en traceren. We bieden ook de mogelijkheid om uw eigen interne codes of ID's op het product te graveren.
Bij ROMYNOX bieden we remote assistentie aan met behulp van het HMT-1 apparaat om afstandsuitdagingen te overwinnen en onze kennis te delen met klanten. Onze collega heeft succesvol een softwareprobleem tussen een klant en leverancier opgelost via een virtuele vergadering, waarbij gebruik werd gemaakt van de handsfree mogelijkheden van de HMT-1.

ROMYNOX biedt torque tools aan om over-compressie of onder-compressie van elastomeren pakkingen te voorkomen. Deze gebruiksvriendelijke torque tools stellen een torque limit in om elastomeren pakkingen te beschermen tegen schade. De torque ratchet, torque knob en torque tee, samen met universal sockets, zorgen voor een juiste toepassing van het torque. De tools zijn verkrijgbaar in verschillende torque ranges die geschikt zijn voor verschillende elastomeren pakkingen. Ze zijn voorgeprogrammeerd en klikken wanneer het gewenste torque is bereikt.