Cleanroom

Welkom in onze ISO 7 Klasse C Cleanroom

Waar Uitmuntendheid Voldoet aan Conformiteit

Bij ROMYNOX zijn we enorm trots op onze onwankelbare toewijding aan kwaliteit, precisie en regelgevende conformiteit in de biofarmaceutische industrie. Onze geavanceerde ISO 7 Klasse C cleanroom vormt de hoeksteen van onze activiteiten, nauwkeurig afgestemd op ISO.

De Gouden Standaard in Cleanroom Technologie

Onze ISO 7 Klasse C cleanroom vertegenwoordigt het hoogtepunt van gecontroleerde omgevingen. Deze is nauwgezet ontworpen en onderhouden om te voldoen aan de strengste regelgeving en normen. Dit zorgt ervoor dat onze cleanroom een oase van zuiverheid is, waar we single-use sets assembleren die essentieel zijn voor de biofarmaceutische industrie.

Wat Onze Cleanroom Onderscheidt

  1. Dubbele Conformiteit: Onze cleanroom werkt strikt volgens ISO 14644-1:2015 voor luchtreinheid en de GMP-richtlijn bijlage 1, wat zorgt voor de hoogste niveaus van veiligheid en productkwaliteit.
  2. Geavanceerde Luchtstroomregeling: Ons state-of-the-art luchtstroombeheersysteem, Lighthouse, handhaaft precieze luchtkwaliteitscontrole, waardoor het risico op besmetting effectief wordt verminderd en de integriteit van uw producten wordt beschermd.
  3. Streng Kwaliteitsbeheer: We hanteren rigoureuze kwaliteitscontroleprotocollen in elke fase van de assemblage, waarbij gegarandeerd wordt dat onze single-use sets voldoen aan en de verwachtingen van de industrie overtreffen.
  4. Getrainde Professionals: Ons toegewijde team van experts is uitgebreid getraind in GMP-conformiteit, ISO-standaarden en cleanroomprotocollen, zodat elk geassembleerd product voldoet aan de hoogste normen.

Onze Toewijding aan Biofarmaceutische Uitmuntendheid ROMYNOX is standvastig in onze toewijding om single-use sets te leveren die bijdragen aan het succes van de biofarmaceutische industrie. Onze ISO 7 Klasse C cleanroom staat als een bewijs van onze toewijding aan kwaliteit, regelgevende conformiteit en innovatie.

Verken Onze Cleanroom: Ontdek de technologie en expertise die onze cleanroomactiviteiten aandrijven. Bezoek onze website om meer te weten te komen over onze faciliteit, kwaliteitsborgingsprocessen en het diverse assortiment single-use sets dat we aanbieden. Neem vandaag nog contact met ons op om uw specifieke biofarmaceutische behoeften te bespreken en laat ons u demonstreren hoe onze toewijding aan uitmuntendheid uw projecten kan verheffen. Sluit u bij ons aan om de hoogste normen in biofarmaceutische productie te stellen - waar precisie, conformiteit en kwaliteit samenkomen. Als u ons wilt bezoeken voor een audit of een live rondleiding wilt krijgen via een op afstand geassisteerde inspectieoplossing, neem dan contact met ons op via info@romynox.nl