ROMY-SHOP

Eenvoudig offertesysteem met ROMYNOX Web-Shop

Bij ROMYNOX willen we je een optimale ervaring op onze website bieden. Daarom hebben we een WEB-SHOP gecreëerd die het offerteproces eenvoudiger maakt. Dankzij onze WEB-SHOP kunt u nu:

-Bekijk alle beschikbare variaties voor een product met één klik.

-Bestel direct het exacte product dat u nodig heeft.

- Ontvang binnen 24 uur een directe offerte (zonder prijs) en een e-mail van ons team.

STAP-VOOR-STAP HANDLEIDING

1. Open onze website (https://romynox.nl/)

2. Zoek de productcategorie die je wilt verkennen

3. Klik op het product waarin je geïnteresseerd bent.

4. Nu je op de productpagina bent, klik je op het ROMY-SHOP logo of scroll je naar beneden om de beschikbare variaties voor dit product te bekijken. ​

5. Voeg het product toe waarin u geïnteresseerd bent en klik op "ADD TO QUOTATION".

6. Je kunt je selectie afronden door op "LIJST BEKIJKEN" te klikken of doorgaan met het verkennen van onze website door op "VERDER" te klikken in het pop-upvenster.

  1. Je kunt ook op het lijst icoon bovenaan de pagina klikken om alle producten die je hebt geselecteerd en hun hoeveelheden te bekijken.
  1. Je kunt de lijst aanpassen door op de X naast een productafbeelding te klikken (als je dit product uit de lijst wilt verwijderen). En het aantal stuks dat je wilt bestellen aanpassen door + of - te selecteren. Als je 0 eenheden voor een product opgeeft en op Aanpassen op de lijst klikt. Dan wordt het product met 0 eenheden automatisch verwijderd uit de lijst.
  2. Wanneer je klaar bent met je lijst, klik je op " UPDATE LIJST " en vervolgens op " OFFERTE INDIENEN ",
  3. Voer uw gegevens in en klik op "OFFERTE INDIENEN". Let op: na deze stap wordt er GEEN betaling verwerkt.
  1. Ons verkoopteam zal op korte termijn contact met u opnemen over uw verzoek.

Opmerking: Je kunt op onze productpagina ook onze RX-code vinden, een unieke artikelcode waarmee ons team de identiteit van het product kan controleren.

Soms zie je geen variaties op de productpagina. Of de variatie is nog niet gepubliceerd. Of het product moet worden ontwikkeld. Dit betekent dat ons verkoopteam contact met je opneemt om speciale specificaties voor het product vast te stellen. Deze specificaties zijn nodig om de prijs en levertijd van het product te bepalen.