Valsteam ADCA heeft een breed scala van producten onder de naam AdcaPure voor schone stoom en industriële gassen en vloeistoffen, ontworpen voor de farmaceutische, voedings-, chemische en cosmetische industrie.
Aerre Inox ontwerpt en produceert een volledig assortiment valves en roestvrijstalen fittings voor toepassingen in verschillende industrieën zoals de chemisch-farmaceutische, microfiltratie, cosmetica, voedingsmiddelen en dranken, evenals voor laboratoria en onderzoekscentra. Het belangrijkste werkgebied van het bedrijf is de productie van valves, de fabricage en het lassen van roestvrijstalen onderdelen, de productie van warmtewisselaars, butterfly valves, ball valves, sanitary ball valves spring check valves, tanks components zoals spray balls, tank bottom valves flushing valves, magnetic mixers, tank connectors, aseptic sampling valves, sanitary sampling valves, sanitary sampling bottles, sight glasses, flow indicators en alle soorten fittings die nodig zijn voor de constructie van installaties, inclusief silicone slangen en pakkingen, in overeenstemming met de geldende normen. Dit wordt geleverd met gedrukte ondersteuning voor de eindgebruiker, documentatie en volledige traceerbaarheid van de onderdelen voor toekomstige validatie.

S.p.A., gevestigd in Maclodio (Brescia), produceert en verkoopt: pumps, rotating pneumatic actuators en pneumatic coaxial valves. ALPHA POMPE S.p.A. werd opgericht in 1971 om pompen voor industriële en agrarische doeleinden te fabriceren. Op dit moment kunnen verschillende pompmodellen - submersible, self-priming en centrifugal - worden gekoppeld aan electric motors, endothermic engines of hydraulic units. In 1995 heeft het bedrijf de productie van Alphair rotating pneumatic actuators rack & pinion, in aluminium en stainless steel, toegevoegd en de UNI EN ISO 9001 kwaliteitscertificering verkregen. In 2014 is ons productaanbod uitgebreid met de introductie van Fastair pneumatic coaxial valves. De productie van ALPHA POMPE kan worden onderverdeeld in drie categorieën: submersible, self-priming of centrifugal cast iron Pumps; extruded aluminium en forged stainless steel Alphair Rotating Pneumatic rack & pinion Actuators; aluminium FAST-AIR Pneumatic Coaxial Valves.

ARTeSYN® is een nieuw visionair merk in het ontwerpen en produceren van Single Use afsluiters en componenten. Ze ontwikkelen, produceren en verkopen een reeks van deze producten voor Single Use gebruik gericht op de leegtes in de huidige Single Use markt. Het is een snelgroeiend bedrijf en merk en is constant bezig met de ontwikkeling van nieuwe producten, bemonsteringssystemen, ondersteuningsproducten en andere aangepaste oplossingen voor de biofarmaceutische markt.
Cobetter is een wereldwijd geavanceerd bedrijf met een complete productiecapaciteit van de industrie keten. Met het hoofdkantoor in Hangzhou bedient Cobetter meer dan 28.000 klanten in 106 landen over de hele wereld. Het assortiment van Cobetter omvat UF-modules, single-use bags (2D/3D) assembly, ultra-clean steam bags en containers, single-use connectors, roestvrijstalen behuizingen en filter validatie services (testing en analyse). Door het ontwikkelen van nieuwe technologieën kunnen zij competitieve voordelen en innovatieve filtratieoplossingen bieden. Tegelijkertijd heeft Cobetter ook een compleet systeem voor intellectueel eigendomsbeheer en standaarden voor intellectueel eigendomsbeheer.
CPC (Colder Products Company) is de toonaangevende leverancier van quick disconnect couplings, fittings en connectors voor plastic tubing. Opgericht in St. Paul, Minnesota, in 1978, heeft CPC meer dan 700 medewerkers, vestigingen in Minneapolis-Saint Paul, Duitsland en China, verkoopkantoren in 14 landen en meer dan 175 distributeurpartners over de hele wereld. CPC connection solutions worden gebruikt in een breed scala aan industrieën en toepassingen. Van high-performance computing en elektrisch voertuig opladen tot biopharmaceuticals en medische apparaten, de baanbrekende en levensveranderende industrieën waar we deel van uitmaken, streven ernaar om het dagelijks leven van mensen over de hele wereld te verbeteren.
Al meer dan 75 jaar ontwikkelt CRL systemen voor op afstand bedienen, waaronder telemanipulators, transfer systemen en glove ports. CRL biedt oplossingen op het gebied van op afstand bedienen, isolatie, overdracht en containment voor een breed scala aan toepassingen in de nucleaire en levenswetenschappen. Hun oplossingen strekken zich wereldwijd uit en zorgen voor veiligere werkomgevingen en hoogwaardige geïsoleerde omgevingen door het risico op besmetting en blootstelling van operators te verminderen en te beschermen tegen direct contact met gevaarlijke materialen.

CSE Chiang Sung Enterprise Co., Ltd. is een in Taiwan gevestigd bedrijf dat sanitaire, farmaceutische en vacuümfittingen produceert en exporteert. Met meer dan 30 jaar ervaring staat CSE bekend om zijn uitstekende technologie, kwaliteit en innovatie in de branche. CSE heeft een sterke reputatie opgebouwd bij een grote klantenkring. Dit dankzij de onwrikbare toewijding aan innovatie, productonderzoek, verbeteringen aan bestaande modellen en het vermogen om OEM- en ODM-diensten aan te bieden. ASME BPE certificates.

Ezi-Dock ™ Systems is de fabrikant van de Industrial Packaging Solutions voor de verwerking en opslag van zeer actieve farmaceutische ingrediënten (HAPI's), chemicaliën, giftige of gevoelige materialen.

Carolina Components Group biedt sanitaire verwerkingsbedrijven met op maat gemaakte vloeistofverwerkingsoplossingen die voldoen aan hun strenge normen voor kwaliteit, zuiverheid, veiligheid en efficiëntie of deze zelfs overtreffen. Hun componenten zijn speciaal ontworpen voor maximale ontwerpflexibiliteit, zodat u robuuste systemen voor single use kunt creëren. FlowLinX componenten worden geproduceerd in een ISO 7 of ISO 8 cleanroom. In RTP gevestigd wederverkoper met toegevoegde waarde van componenten die worden gebruikt voor de productie van bio-, farmaceutische en persoonlijke verzorgingsproducten.

Freudenberg Medical is een wereldwijde CMO / CDMO met 11 productielocaties en bijna 2.500 medewerkers wereldwijd. Het is een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van medische apparaten, componenten en oplossingen voor minimaal invasieve ingrepen. Ze zijn marktleider in hoogwaardige siliconen en thermoplastische componenten en buizen. Daarnaast fabriceren ze metalen hypotubes en coatingtechnologie. ISO 13485-gecertificeerde kwaliteitssystemen en FDA-geregistreerde locaties zijn te vinden in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en Azië.

Goetze KG Armaturen - altijd met de focus op uw veiligheid! Met de perfecte mix van innovatieve high-performance valves en 70 jaar competentie en ervaring, vinden zij de juiste oplossing voor elke klant, of het nu gaat om industriële plantenbouw, farmaceutische en voedselproductie, gebouwtechniek, scheepsbouw of werken met cryogene gassen. De verschillende productgroepen coveren alle industriële toepassingsgebieden, of het nu gaat om vloeistoffen van allerlei aard, gassen, technische dampen of stoom.
Sinds 1941 levert Halkey-Roberts innovatieve, kostenefficiënte en kwalitatief hoogwaardige componenten aan de OEM-markt. Ze bieden een ervaren team van productie, engineering en verkoop om u professionele hulp te bieden, van ontwerpconcepten tot afgewerkte producten. Ze zijn toegewijd aan het bieden van de hoogste kwaliteit componenten voor uw specifieke behoeften, of u nu medische apparatuur, inflatiesystemen of drukontlastingsventielen nodig heeft.
Kest Technology is een innovatief technisch bedrijf met een ruime ervaring in de farmaceutische industrie. Aseptische kennis en de regelgevende richtlijnen zijn belangrijkste focus doelstellingen. Hun doel is om de farmaceutische industrie te voorzien van aseptische componenten voor het mengen van technologie en afsluiter technologie, met de nadruk op hoge prestaties en een gebruiksvriendelijk ontwerp.

MECA-INOX is al meer dan 60 jaar de expert in kogelkranen voor industriële toepassingen. Dit bedrijf van Franse origine verkoopt kogelkranen en bijbehorende accessoires voor diverse bedrijfstakken: chemische industrie, voedsel en waren, industrieel gas; farmaceutische en cosmetische industrie.
MECA-INOX staat bekend om zijn continue aandacht voor Research & Development; klantspecifieke toepassingen en oplossingen, samenstellen en opbouwen van diverse componenten; automatisering; testen en controleren van de producten volgens internationale standaard.

Gelegen in Duitsland, is Metaglas gespecialiseerd in metalen gefuseerde sight glasses. Hun METAGLAS® bestaat uit sight glasses die zijn versmolten in een stalen ring. De verschillende uitzettingscoëfficiënten van glas en metaal veroorzaken compressieve spanningen in het glas. Mechanische voorspanning biedt een hogere veiligheid dan thermisch voorgespannen glas. Vanwege de mechanische behandeling van de stalen ring kunnen verschillende constructieve oplossingen worden gerealiseerd.

NICHOLSON STEAM TRAP

Nicholson Steam Trap werd in 1883 opgericht door W.H. Nicholson, Sr. en produceerde stoomspecialiteiten in Wilkes-Barre, Pennsylvania. In de jaren 1930 ontwikkelde Nicholson een breed scala aan bellows-activated thermostatic traps die de basis vormen voor de ontwerpen die vandaag de dag worden gebruikt. Het productassortiment van Nicholson's Steam Trap omvat hoogglans roestvrijstalen sanitairtraps, variabele orifice float & thermostatic (F&T) traps. Stoomtraps en condensaatpompen zijn ontworpen voor industriële toepassingen zoals condensaatsystemen, districtverwarming, hoofdstoomsystemen, procesregeling en procesverwarming.
Nordson Corporation is een Amerikaanse multinationale onderneming die dispensing-apparatuur ontwerpt en produceert voor industriële lijmen, sealants en coatings. Het bedrijf produceert ook apparatuur die wordt gebruikt bij het testen en inspecteren van elektronische componenten. Daarnaast produceert het technologiegebaseerde systemen voor uithardings- en oppervlaktebehandelingsprocessen, evenals medische apparaten en componenttechnologieën. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Westlake, Ohio, en opereert in ongeveer 30 landen.

Quattroflow ™ ontwikkelt en produceert Single Use en Meervoudige gebruik quaternaire (vierzuiger) diafragmapompen voor kritische toepassingen in de (bio)farmaceutische industrie. Deze technologie is geschikt voor CIP / SIP en biedt disposable oplossingen die de flexibiliteit vergroten, stilstand verminderen, kosten voor validatie elimineren en risico's op kruisbesmetting verminderen.

Quattroflow-pompen zijn te vinden in alle gebieden van de biologische productie, zoals cross-flow filtratiesystemen, chromatografie en centrifuges. Quattroflow zorgt voor veiligheid, efficiëntie en betrouwbaarheid voor het omgaan met biologische producten zoals plasmaproducten, therapeutische eiwitten, monoklonale antilichamen, vaccins en andere hoogwaardige producten.

Romynox is een wereldwijde leverancier van een breed scala van high purity leidingcomponenten voor gebruik in de farmaceutische industrie, semi-conductor industrie, cosmetische industrie en sommige takken van de voedingsmiddelenindustrie. Romynox heeft een groeiende productassortiment voor cryogeen gebruik, waaronder toepassingen voor LNG en vloeibare gassen.

Romynox is gevestigd in Nederland.

Rubber Fab Technologies Group werd opgericht in 1995. Rubber Fab's eerste product dat op de markt kwam was de Smart Gasket® en het bedrijf is sindsdien gegroeid! April 2016 is Rubber Fab een onderdeel van de Garlock familie geworden door een overname van moederbedrijf Enpro Industries.

Rubber Fab is de toonaangevende vernieuwer van hoge kwaliteit sanitaire pakkingen, slangen, slangassemblages, slangen, pompen en vulmiddel machine componenten in een breed scala van high purity en metaaldetecteerbare / x-ray inspecteerbare elastomeren. mDeze laatste zijn speciaal ontworpen om aan de Modernization Act voedselveiligheid richtlijnen te voldoen.

Rubber Fab is houder van gespecialiseerde handelsmerk producten zoals Tuf-Steel®, Tuf-Flex®, Torque-Rite®, Smart Gasket®, Detectomer®, ADI Free®, Smart Clamp™, en Smart Port™. 

Savillex Purillex® containers, inclusief bottles, vials en jars, zijn fluoropolymer containers die specifiek ontworpen zijn voor levenswetenschappelijke toepassingen. Deze omvatten autologous cell therapy, bulk drug storage and transport, en formulation stability testing and storage. Geproduceerd in an ISO Class 7 cleanroom om cleanliness te waarborgen, worden Purillex containers vervaardigd door injection en stretch blow molding. Dit resulteert in high integrity seals, zelfs onder flash freeze conditions. Containers zijn beschikbaar in PFA, FEP en ETFE, voldoen aan Class VI compliance met full USP extractable and biocompatibility testing, en kunnen gesteriliseerd geleverd worden.

SED is opgericht in 1984 en houdt zich bezig met de ontwikkeling, productie en distributie van geavanceerde klep technologie en flowmeters. De aseptische membraanventiel en bijbehorende componenten is de belangrijkste focus van de SED. Met meer dan 20 jaar ervaring, continu onderzoek en ontwikkeling garanderen zij dat de producten van de hoogste kwaliteit en zeer betrouwbaar zijn in alle proces toepassingen.

Het veelzijdige en uitgebreide productaanbod van SED biedt veel voordelen voor onze klanten. Onze modulaire ontwerp zorgt voor de vermindering van de magazijnvoorraad, snelle leveringen en onze op maat gemaakte ontwerpen bieden oplossingen voor de meest veeleisende proces toepassingen.

SISTO Armaturen SA is onderdeel van de KSB groep en gevestigd in Echternach, Luxemburg. Al decennia lang produceert SISTO kleppen voor de veeleisende toepassingen in de bouw, industrie en steriele procestechniek. Medewerkers afkomstig uit tien landen wijden hun gecombineerde vaardigheden en ervaringen bij SISTO.
SONOTEC is opgericht in het begin van 1991. Met meer dan 125 werknemers zijn ze momenteel steeds meer bepalend op de markt als leverancier van specifieke oplossingen met behulp van ultrasone meettechnieken. Sonotec produceert een hele reeks van zelf ontwikkelde ultrasone apparaten in de eigen werkplaatsen en laboratoria.

Vante produceert innovatieve productieapparatuur voor de Single Use en medische disposables markt. Er wordt gebruik gemaakt  radiofrequentie en thermische vormende apparatuur, bestemd voor gebruik in (industriële) sealers, en plastic sealing- en weldingtechnologie.