Werken Bij

ROMYNOX TEAM

YOUNG, INNOVATIVE, FLEXIBLE

ROMYNOX is een jonge, innovatieve en flexibele werkgever waar plezier hebben in je werk heel belangrijk is. Dit zie je dan ook overal binnen het bedrijf terug. Flexibele werktijden, moderne (thuis)werkplekken, mogelijkheden tot ontwikkeling, borrels, teamdagen; werkplezier staat centraal.

Ook ons nieuw pand, waar we eind 2022 heen gaan, zal hierbij gaan helpen. Met o.a. zeer moderne werkplekken, een uitgebreide leisure ruimte en een kleine sportschool gaan we hier een fijne toekomst tegemoet!

Je weet bij ons goed wie jouw collega's zijn en je zal jezelf al snel onderdeel van het team voelen. Dit zorgt ervoor dat de sfeer op kantoor informeel en ontspannen is. Samen werken we hard aan onze toekomst, we zijn constant aan het verbeteren en vernieuwen. Iedereen gebruikt hierbij zijn eigen krachten en heeft zijn eigen verantwoordelijkheid.

Je weet goed wie jouw collega's zijn en je voelt jezelf al snel onderdeel van het team, wat ervoor zorgt dat de sfeer op kantoor informeel en ontspannen is. Samen werken we hard aan de toekomst van ROMYNOX. We zijn constant aan het verbeteren en vernieuwen, want het is nooit af. Iedereen kan hierbij zijn eigen krachten gebruiken en heeft zijn eigen verantwoordelijkheden. Initiatief nemen wordt hierbij erg gewaardeerd. Je krijgt de tijd en middelen om jouw ideeën uit te werken, te testen en te realiseren. 

Meer weten over hoe het is om te werken bij Romynox, lees dan de blogs van misschien wel jouw toekomstige collega's!

 

OPEN SOLLICITATIE

VACATURES

Wil jij het team van ROMYNOX komen versterken? Neem dan een kijkje bij de onderstaande vacature(s).

Meer weten over hoe het is om te werken bij Romynox, lees dan de blogs van misschien wel jouw toekomstige collega's!