Werken Bij

ROMYNOX TEAM

YOUNG, INNOVATIVE, FLEXIBLE

ROMYNOX is een jonge, innovatieve en flexibele werkgever waar plezier hebben in je werk heel belangrijk is. Dit zie je dan ook overal binnen het bedrijf terug. Flexibele werktijden, moderne (thuis)werkplekken, mogelijkheden tot ontwikkeling, borrels, teamdagen; werkplezier staat centraal.

Ook ons nieuw pand, waar we eind 2022 heen gaan, zal hierbij gaan helpen. Met o.a. zeer moderne werkplekken, een uitgebreide leisure ruimte en een kleine sportschool gaan we hier een fijne toekomst tegemoet!

Je weet bij ons goed wie jouw collega's zijn en je zal jezelf al snel onderdeel van het team voelen. Dit zorgt ervoor dat de sfeer op kantoor informeel en ontspannen is. Samen werken we hard aan onze toekomst, we zijn constant aan het verbeteren en vernieuwen. Iedereen gebruikt hierbij zijn eigen krachten en heeft zijn eigen verantwoordelijkheid.

Je weet goed wie jouw collega's zijn en je voelt jezelf al snel onderdeel van het team, wat ervoor zorgt dat de sfeer op kantoor informeel en ontspannen is. Samen werken we hard aan de toekomst van ROMYNOX. We zijn constant aan het verbeteren en vernieuwen, want het is nooit af.
Iedereen kan hierbij zijn eigen krachten gebruiken en heeft zijn eigen verantwoordelijkheden.

Initiatief nemen wordt hierbij erg gewaardeerd. Je krijgt de tijd en middelen om jouw ideeën uit te werken, te testen en te realiseren.
Meer weten over hoe het is om te werken bij Romynox, lees dan de blogs van misschien wel jouw toekomstige collega's!

Vacaturetekst Allround Financieel Administrateur

Wij hebben een nieuwe openstaande vacature voor Allround Financieel Administrateur, Wil jij onderdeel uitmaken van het ROMYNOX team? Bekijk dan onderstaande vacature(s).

Vacaturetekst TELEFONISCH VERKOPER

Wij hebben een nieuwe openstaande vacature voor Telefonisch Verkoper, Wil jij onderdeel uitmaken van het ROMYNOX team? Bekijk dan onderstaande vacature(s).

OPEN SOLLICITATIE

ROMYNOX ontvangt het hele jaar door graag uw sollicitatie. We zijn hongerig naar getalenteerde mensen die klaar zijn om aanstaande uitdagingen aan te gaan. Houd er rekening mee dat we altijd dorstig zijn naar verbetering en kennis. En dus verwachten we hetzelfde van u! Het kennen van ons product is de eerste stap in ons bedrijf, en dat kunt u doen door onze Vimeo Academy-video's te bekijken:
https://vimeo.com/romynox

Zoals Ernest Hemingway ooit zei: “We are all apprentices in a craft where no one ever becomes a master.”

Weet je niet zeker of Romynox de werkgever voor jou is? Neem dan contact op met Ronald van der Boon, +31 6 10718308 of ronald@romynox.nl Er zijn geen artikelen in deze categorie. Als subcategorieën worden weergegeven op deze pagina, kunnen ze artikelen hebben.