Referenties

AL MEER DAN 1250 VERSCHILLENDE TEVREDEN KLANTEN!

Door de jaren heen hebben we veel tevreden klanten gehad bij Romynox. Een groot deel keerde (meerdere malen) terug na de eerste order en een aantal zijn uitgegroeid tot partners. We zijn trots op het feit dat we inmiddels een grote, vaste klantenkring hebben opgebouwd. Ons team probeert elke dag weer opnieuw om al onze klanten op de beste mogelijke manier te ondersteunen.

Het resultaat is een groot scala van klanten die de levering van hun high purity componenten heeft toevertrouwd aan Romynox; installateurs, farmaceuten en handelaren zijn allemaal voorbeelden van bedrijven die we geholpen hebben. Deze mix van afnemers zorgt voor veel ervaring met verschillende soorten bedrijven en markten.

Een paar klanten waar we trots op zijn:

Pfizer

Met meer dan 92.000 werknemers en een jaarlijkse omzet van US$ 53 miljard mag er gesteld worden dat Pfizer een van de grootste farmaceutische bedrijven ter wereld is. Ze staan bekend om hun vele medicijnen en medische R&D.

Sanquin

Sanquin Bloedvoorziening is een non-profit organisatie die verantwoordelijk is voor een veilige en efficiënte levering van bloed in Nederland. Daarnaast houden ze zich ook bezig met het ontwikkelen en produceren van farmaceutische producten, wetenschappelijk onderzoek en bieden ze meerdere diagnostische services.

MSD Animal Health

MSD Animal Health (voorheen Intervet) zijn sinds de jaren 40 actief op de veterinair-farmaceutische markt en opereert op dit moment in 140 landen. Ze zijn altijd op zoek naar innovatieve oplossingen en staan bekend om enkele baanbrekende veterinaire medicijnen.

MSD Animal Health

Merck, Sharp & Dohme (MSD) is een van ’s werelds grootste farmaceutische bedrijven met een jaarlijkse omzet van US$ 42 miljard en meer dan 68.000 werknemers. Ze staan bekend om hun innovatieve medicijnen en moleculaire R&D.

MSD

Merck, Sharp & Dohme (MSD) is een van ’s werelds grootste farmaceutische bedrijven met een jaarlijkse omzet van US$ 42 miljard en meer dan 68.000 werknemers. Ze staan bekend om hun innovatieve medicijnen en moleculaire R&D.

Janssen Biologics

Janssen is een Nederlands bedrijf wat onder Johnson & Johnson valt. Ze zijn wereldwijde fabrikant, leverancier en verwerver van unieke biofarmaceutische medicijnen. Janssen heeft een leidende rol als het gaat om monoklonale antilichamen en richten zich met name op cardiovasculaire ziektes, immunologische aandoeningen en kanker.

AstraZeneca

AstraZeneca PLC is een Brits-Zweeds wereldwijd opererend farmaceutisch bedrijf. Ze zijn een van de vooraanstaande farmaceutische bedrijven ter wereld als het gaat om medisch onderzoek en staan bekend om enkele baanbrekende medicijnen.

Astellas

Astellas Pharma EMEA operates in 40 countries across Europe, the Middle East and Africa, and is a regional business of Tokyo-based Astellas Pharma Inc. Their goal is to make a contribution to the health of people all over the world by creating innovative and reliable pharmaceutical products.

HAL Allergy

HAL Allergy is een biofarmaceutisch bedrijf wat zich focust op de ontwikkeling, productie en distributie van producten op het gebied van allergieën en immunotherapie. In hun Ultramoderne faciliteiten op het Bio Science Park Leiden zijn ze constant bezig met nieuwe ontwikkelingen en onderzoeken.

BBIO

Bilthoven Biologicals’ missie is het beschermen van kinderen tegen infectueuze ziekten op een wereldwijde schaal. De voormalige overheidsorganisatie beschikt over meerdere gebouwen op het Utrecht Science park en heeft meer dan 450 werknemers. Ongeveer 30% van de wereldwijde vaccins op dit moment zijn geproduceerd met technologie van Bbio.

Dr. Reddy’s

Het volledig geïntegreerde R&D centrum van Dr. Reddy’s in Leiden is een belangrijk onderdeel van hun wereldwijde organisatie. Ze hebben uitgebreide expertise in het ontwikkelen van doelgerichte medicatie en constante distributie systemen. Het R&D centrum ontwikkeld algemene medicijnen van hoge kwaliteit.

Teva

Teva Pharmaceutical Industries Ltd. is een Israëlisch multinationaal farmaceutisch bedrijf. Het is de grootste algemene medicijn ontwikkelaar ter wereld, waar dan ook hun grootste focus ligt. Daarnaast houden ze zich bezig met actieve farmaceutische ingrediënten en gepatenteerde producten.

Lonza

Lonza Group is een Zwitsers ontwikkelaar van chemicaliën en biotechnologieën. Ze hebben grote faciliteiten in Europa, Noord Amerika en Zuid Azië. Lonza verzorgt productontwikkeling services voor de farmaceutische en biologische industrieën, waaronder verschillende soorten chemicaliën.