ROMYNOX NEWS

ROMYNOX nieuwe gezichten – Welkom!

Bij ROMYNOX groeit ons team. Hier zijn de nieuwe gezichten van ROMYNOX en een korte introductie:

 

TYCHO HENNEKAM:

Vanaf april 2023 ondersteunt Tycho ons verkoopteam als sales engineer. Hij zal zich bezighouden met onze commodity producten en orders uit de ROMY-shop. Tycho zal ook alle orders met betrekking tot SED membraanafsluiters behandelen ter vervanging van Henry van de Kamer. Tycho heeft een Bachelor of applied sciences van de Universiteit van Rotterdam. In deze rol zet hij zijn technische kennis en interpersoonlijke vaardigheden in om het verkoopproces te ondersteunen en in gesprek te gaan met klanten. Tycho’s vermogen om de eisen van de klant te begrijpen en effectieve oplossingen te bieden draagt bij aan het succes van ROMYNOX. Zijn ervaringen in sales engineering, energie consulting en klantenservice hebben hem gevormd tot een veelzijdige professional die klaar staat om nieuwe uitdagingen aan te gaan en waardevolle bijdragen te leveren aan de werkplek.

Introductie PDF hier.

LAURA ROOS:

laura roos

Vanaf mei 2023 is Laura onze clean room manager. De afgelopen 13 jaar heeft zij voor GE Healthcare gewerkt. Haar expertise omvat dagelijkse aseptische bereidingen van radiofarmaceutica, EHS (environment health and safety), Lean Six Sigma, GMP en microbiologie. Zij zal verantwoordelijk zijn voor onze cleanroom operaties binnen ons single-use team. In het algemeen heeft Laura Roos uitgebreide ervaring in de farmaceutische industrie, met name in de coördinatie van cleanrooms, aseptische bereidingen en de naleving van kwaliteitsnormen en -richtlijnen.

Introductie PDF hier.

CHEUNG LAU:

Sinds mei 2023 is Cheung de coördinator van de verkoop van roestvrij staal en grondstoffen. Zijn belangrijkste taak is het coördineren van de binnenkomende aanvragen en orders om ervoor te zorgen dat we onze 4xF (Fast, Friendly, Flexible, and Focused) in stand houden. Zijn rol is het uitvoeren van marktonderzoek, het analyseren van klantbehoeften, en hoe we het best onze doelgroepen kunnen bereiken, het positioneren van producten, het creëren van marketingcampagnes en het samenwerken met cross-functionele teams om succesvolle productlanceringen en promoties te garanderen. Met zijn diverse achtergrond en ervaring brengt Cheung Lau een combinatie van marketingexpertise, branchekennis en cultureel inzicht in zijn rol als verkoopcoördinator. Cheung werkt nu 9 maanden bij het bedrijf en is klaar voor een spannende functie en uitdaging.

Introductie PDF hier.

______________________

Laten we Tycho, Laura en Cheung het succes wensen in hun nieuwe functie!