CAMPAGNE

ROMYNOX Transfer Port – Behoud gemakkelijker steriliteit

 

De grootste uitdaging van een cleanroom is het behouden van de steriliteit. Het oppervlak van een productvat is een simpele manier voor micro-organismen om uw cleanroom binnen te komen. Elke keer dat u uw productvat een cleanroom binnenrijdt, verhoogt u het risico op besmetting.  

Met de transferpoorten van ROMYNOX bent u in staat om grote hoeveelheden vloeistoffen in een cleanroom via een transferpoort in de muur te transporteren. Met deze oplossing hoeft u uw productvat niet meer in een cleanroom te rijden, vermindert u de doorgang van personeel van voorbereidingsgebieden naar verwerkingsgebieden, en vermindert u het risico van kruisbesmetting, breuk of morsen, en vereenvoudigt u het reinigingsproces. 

Mousehole

De mousehole is een roestvast stalen doorvoerpoort met een SF1-afwerking. Het heeft aan beide zijden een tri-clamp ASME BPE standaard aansluiting voor gebruiksgemak. Hierdoor kan het Mousehole met minimale inspanning modulair worden uitgebreid met de Iris valve en Romy-Pass.
Lees hier meer. 

Iris valve

 

 

 

De Iris valve zorgt voor een stofdichte afsluiting tussen twee cleanrooms en wordt gebruikt in het upstreamproces. Door eenvoudig een slang of buis door de Irisklep te voeren, kunt u uw productvat buiten de cleanroom houden. De flexibele en vervangbare sleeve is gemaakt van EPDM, zodat je een slang kunt gebruiken ongeacht de dikte. klick hier voor meer informatie.

Romy-Pass

 

De Romy-Pass creëert een luchtdichte barrière tussen twee klassen cleanrooms en is speciaal ontworpen voor downstreamprocessen. Om er zeker van te zijn dat hij past bij uw meest cruciale processtappen, wordt de Romy-Pass op maat gemaakt volgens uw specificaties.

De siliconen ringen zijn verzegeld met een tri-clamp om aan de strengste hygiënenormen te voldoen. De discs passen op één tot en met vijf tubings, deze tubings variëren van PVC, siliconen en TPE. De Romy-Pass wordt geassembleerd op basis van uw specifieke wensen. We kunnen bijvoorbeeld een CPC Aseptiquick connector installeren voor aseptische processen. klick hier voor meer informatie.