Een korte introductie tot ROMYNOX met onze missie en waar we voor staan.

De begrippenlijst is een vriendelijke gids door de ingewikkelde taal van de farmaceutische industrie.
We begrijpen dat technische termen en jargon overweldigend kunnen zijn. Daarom hebben we deze pagina gemaakt om deze voor u te verduidelijken. Van industrie specifieke acroniemen tot complexe terminologie, onze begrippenlijst biedt duidelijke en overzichtelijke definities.

Hier openen we de deur naar spannende mogelijkheden voor getalenteerde mensen zoals u. Bekijk onze huidige vacatures en ontdek hoe je ons dynamische team kunt versterken.Bij elke vacature staat een gedetailleerde beschrijving van de vaardigheden en kwalificaties die we zoeken.
We zetten ons in om groei te stimuleren, en bieden een ondersteunende werkomgeving en mogelijkheden voor carrièreontwikkeling.

Door de recente groei van ons bedrijf is ROMYNOX verhuisd naar een pand dat voldoet aan onze behoeften. We hebben nu een modern kantoor en een magazijn met een KARDEX systeem. Daarnaast hebben we een ISO 8 en 7 cleanroom.

Om ons milieubeleid te volgen, is ons gebouw BREEAM-gecertificeerd. Om zowel een positieve impact op het milieu en de medewerkers te hebben.

Naast de diensten die ROMYNOX levert, zitten er ook mensen en een team achter! Op de pagina Ons Team laten we je kennismaken met de getalenteerde mensen die hun expertise, toewijding en passie inbrengen in onze organisatie. Wij geloven in transparantie en samenwerking en door ons team te laten zien, willen we een gevoel van vertrouwen en verbondenheid creëren met onze bezoekers.

Door de jaren heen hebben we bij Romynox veel tevreden klanten gehad. Velen zijn teruggekomen sinds hun eerste bestelling en we zijn er trots op te kunnen zeggen dat de meesten van hen inmiddels vaste klanten of zelfs partners zijn geworden.
Het team van Romynox doet elke dag zijn uiterste best om al onze klanten zo snel mogelijk te helpen.

Bestel hier onze laatste gedrukte catalogus in een gratis introductiepakket. Onlangs hebben we onze nieuwste catalogus vernieuwd met zowel roestvrijstalen producten als producten voor eenmalig gebruik en de nieuwste toevoegingen aan onze lijn en ons assortiment.
In deze catalogus tonen we onze producten, maar geven we ook technische gegevens over processen en normen.We hopen dat deze catalogus u zal helpen bij uw dagelijkse werkzaamheden in deze industrie.

We geven veel om de wereld waarin we leven en daarom staat duurzaamheid centraal bij alles wat we doen. De pagina Duurzaam viert onze toewijding aan milieuverantwoordelijkheid en laat onze inspanningen zien om een groenere toekomst op te bouwen.
Denk hierbij aan onze zonnepanelen, elektrische auto's, ROMY-tuin en vervoersbeleid. Bekijk onze milieuvriendelijke initiatieven, energiezuinige oplossingen en duurzame bouwwijzen.

Op de Fabrikanten-pagina nodigen we je uit om het vertrouwde partner- en leveranciersnetwerk te ontdekken dat ons helpt om aan jou onze diensten te leveren. Wij geloven in samenwerking en hebben zorgvuldig fabrikanten geselecteerd die onze toewijding aan kwaliteit en innovatie delen.
Van materialen en apparatuur tot geavanceerde technologieën, we zorgen ervoor dat elk product dat we leveren voldoet aan de hoogste normen van excellentie.

Kardex is een van onze meest waardevolle activa bij het bereiken van ons doel van nul vermijdbare fouten. De Kardex shuttle is een opslag- en zoeksysteem om de opslagcapaciteit, opslagkwaliteit en orderverzamelsnelheid te maximaliseren. In onze situatie zijn de kasten 11 meter hoog. We zijn begonnen met vier shuttles. Elke shuttle wordt bezet door 70 trays.
We gebruiken nu bijna de helft van onze capaciteit met meer dan 2.500 voorraadhoudende eenheden met meer dan 100.000 voorraadartikelen.