Werken bij Romynox

werken bij romynox

 

 

 

 

 

 

 

 

Romynox is een jonge, innovatieve en flexibele werkgever waar plezier hebben in je werk heel belangrijk is. Dit zie je dan ook overal binnen het bedrijf terug. Flexibele werktijden, moderne (thuis)werkplekken, mogelijkheden tot ontwikkeling, borrels, teamdagen; werkplezier staat centraal. Ook in ons nieuwe pand, waar we eind 2022 heen zullen gaan, zal hierbij gaan helpen. Met onder andere de ultramoderne werkplekken, een uitgebreide leisure ruimte en een kleine sportschool gaan we hier een fijne toekomst hebben.

borrel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Je weet goed wie jouw collega's zijn en je voelt jezelf al snel onderdeel van het team, wat ervoor zorgt dat de sfeer op kantoor informeel en ontspannen is. Samen werken we hard aan de toekomst van ROMYNOX. We zijn constant aan het verbeteren en vernieuwen, want het is nooit af. Iedereen kan hierbij zijn eigen krachten gebruiken en heeft zijn eigen verantwoordelijkheden. Initiatief nemen wordt hierbij erg gewaardeerd. Je krijgt de tijd en middelen om jouw ideeën uit te werken, te testen en te realiseren. 

werken bij romynox 2

 

 

 

 

 

 

Vacatures bij Romynox

Werkplaatsmonteur - werktuigbouw

ROMYNOX is een groeiend, jong bedrijf waar geen dag hetzelfde is. We zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen, mogelijkheden en oplossingen in de innovatieve wereld van de (bio)farmaceutische industrie. Elke dag proberen we nóg beter aan de wensen van onze klanten te voldoen en efficiënter, deskundiger en duurzamer te worden. Binnen deze dynamische ontwikkelingen waarbij we voor veel uitdagingen staan zoeken wij een collega om ons werkplaats van uitstekende technische dienstverlening te voorzien voor 32 tot 40 uur per week.