Toepassingen in de farmaceutische industrie

In de farmaceutische industrie, waar foutmarges minimaal zijn, bieden onze producten, kennis en service innovatieve oplossingen voor clean steam, Farma Tanks, Validatieprocessen, WFI-systemen (Water for Injection) en transfer ports om de hoogste normen voor operationele uitmuntendheid te handhaven.

Samen vertegenwoordigen deze geavanceerde oplossingen onze allesomvattende benadering om de farmaceutische industrie te ondersteunen, waarbij elke fase van het proces wordt gekenmerkt door een onwankelbare toewijding aan kwaliteit, veiligheid en efficiëntie.

CLEAN STEAM

Clean steam zijn essentieel voor high purity en aseptische processen. ADCA biedt gespecialiseerde apparatuur voor clean steam toepassingen, waaronder een centrifugal separator voor clean steam en de TSS6-steam trap.

SPEED FLOW-SI slangen en ADCA M3HP 2-weg kogelkranen zijn ook beschikbaar voor gebruik in clean steam systemen. Deze producten zijn ontworpen om de integriteit en zuiverheid van stoom, condensaten en andere gassen en vloeistoffen die in deze processen worden gebruikt, te behouden.

VALIDATIE

Romynox biedt een scala aan producten ter ondersteuning van validatiespecialisten in hun functies. Deze omvatten de ADCA SC32P sample cooler, Verlengsnoeren, Rubber Fab Bio Indicator pakking, Gatplug, Smart Trakr-T Temperatuurrecorder, Spore Trap Klem met slotted hinge, Spore Trap gasket, en Thermocouple clamp. Deze producten helpen bij het realiseren van betrouwbare en gevalideerde processen in de farmaceutische industrie.

PHARMA TANK

Romynox supplies various High Purity connections for the process vessel. We are happy to help you make the right choice in terms of components such as vessel connections and mixers, safety valves, bursting discs, sampling systems, pressure gauges, sight glasses, and valves. Our products are made of high-quality materials and designed to withstand extreme conditions.

TRANSFER PORT

Eenvoudiger steriliteit behouden

Het grootste uitdaging van een cleanroom is het behouden van steriliteit. Het oppervlak van een productvat biedt een slinkse ingang voor micro-organismen om uw cleanroom binnen te dringen. Elke keer dat u uw productvat de cleanroom inrijdt, neemt het risico op besmetting toe.

WFI

WFI (Water for Injection) is sterk gezuiverd water dat wordt gebruikt bij de productie van injecteerbare geneesmiddelen. Het moet voldoen aan strenge kwaliteitsnormen, waaronder lage bacterietellingen, organische koolstofniveaus, endotoxineniveaus en geleidbaarheid.

Deze vereisten garanderen de zuiverheid en veiligheid van water voor de toediening van geneesmiddelen rechtstreeks in het menselijk lichaam.