Clean steam" systemen zijn cruciaal voor high-purity en aseptische processen. ADCA biedt gespecialiseerde apparatuur voor toepassingen met clean steam, waaronder een clean steam centrifugale separator en TSS6 steam trap. ROMY-FLEX PTFE SIL slangen en ADCA M3HP 2-weg kogelkranen zijn ook beschikbaar voor gebruik in clean steam systemen. Deze producten zijn ontworpen om de integriteit en zuiverheid te waarborgen van stoom, condensaten en andere gassen en vloeistoffen die in deze processen worden gebruikt.

ROMYNOX levert diverse High Purity connections voor het vessel. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze op het gebied van componenten zoals vessel connections en mixers, safety valves, bursting discs, sampling systems, manometers, kijkglazen en afsluiters. Onze producten zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en ontworpen om extreme omstandigheden te weerstaan.

ROMYNOX biedt een reeks producten om validatiemedewerkers te ondersteunen in hun taak. Deze omvatten de ADCA SC32P sample cooler, Extension Leads, Rubber Fab Bio Indicator gasket, Hole Plug, Smart Trakr-T Temperature Recording Device, Spore Trap Clamp Slotted Hinge, Spore Trap Gasket en Thermocouple Clamp. Deze producten helpen bij het bereiken van betrouwbare en gevalideerde processen in de farmaceutische industrie.

WFI (Water for Injection) is sterk gezuiverd water dat wordt gebruikt bij de productie van injecteerbare medicijnen. Het moet voldoen aan strenge kwaliteitsnormen, waaronder lage bacterietellingen, organische koolstofniveaus, endotoxineniveaus en geleidbaarheid. Deze vereisten garanderen de zuiverheid en veiligheid van water dat rechtstreeks in het menselijk lichaam wordt toegediend.