Slangassemblage

Slangen op maat geassembleerd.
Grote voorraad en snelle levering

GEASSEMBLEERD IN ONZE WERKPLAATS

ROMYNOX beschikt over een eigen werkplaats waar slangen op maat worden geassembleerd. 
Onze specialisten adviseren u graag bij de keuze tussen onze verschillende slangen en koppelingen.
Zo krijgt u altijd de ideale slang voor uw proces en bent u verzekerd van een goede verbinding. De slangen assembleren we op de gewenste lengte en met de juiste koppelingen in onze eigen werkplaats met onze zeer moderne slangenpers. Deze perst snel, schoon en zeer secuur.

Grote voorraad en snelle levering

  • Slangmaten ¼” tot 4″ never out of stock
  • Brede voorraad van perskoppelingen
  • Binnen een dag geassembleerd
  • Een spoedje? Same day delivery is vaak mogelijk!

De ideale aansluiting

Naast ons standaard assortiment perskoppelingen kunnen we u ook helpen met speciale koppelingen. Door jarenlange samenwerking met orbitale lasbedrijven hebben we de flexibiliteit om koppelingen op maat te laten maken volgens de normen van de farma.

 

Maatwerk van onze specialisten

De slang wordt geassembleerd op basis van uw specificaties of een ontwerp van onze eigen engineers, welke in nauw overleg met u wordt gemaakt. Lukt het niet om alle specificaties aan te leveren? Dan komen we graag langs om u te adviseren en alles in kaart te brengen.

Kwaliteit

De machine documenteert de gegevens van een perscyclus. Dit zorgt voor extra kwaliteitswaarborging, doordat er gelijk gecontroleerd kan worden of de pers goed is uitgevoerd. Zo kunnen wij zien wat het verloop van de drukcurve is geweest en wat de daadwerkelijk geperste diameters zijn. De slangen worden schoon en luchtdicht verpakt.

Certificeren en graveren

De slangassemblages worden geleverd met alle relevante en benodigde certificaten. Met het handige certificaatoverzicht heeft u altijd een duidelijk en overzichtelijk document. De koppelingen krijgen een unieke tag voor traceren en zijn daardoor ook gemakkelijk bij te bestellen.

Daarnaast is het tevens mogelijk om desgewenst interne codes of andere specifieke informatie te graveren op de koppelingen.