3D CAD-ONTWERPEN

Maatwerkproducten

Bij ons vind je een eigen 3D CAD-afdeling met gespecialiseerde medewerkers. Via onze CAD-service leveren we snel en nauwkeurig ontwerpen op maat. Met een CAD-systeem kunnen verschillende concepten eenvoudig worden vergeleken, wat de kans op fouten bij het beoordelen van het ontwerp verkleint.

Kennis van producten en processen

We zijn in staat om u te helpen met allerlei soorten componenten en concepten en hebben veel kennis en ervaring in ons team.

Ons proces verloopt als volgt:

  • Na een korte inventarisatie stellen we een lijst met eisen op;
  • De eerste oplossing wordt aan u gepresenteerd.
  • Visualisatie wordt gedaan met behulp van 2D- en 3D-ontwerpmodellen;
  • Tot slot worden er nog enkele gedetailleerde aanpassingen gemaakt om het productontwerp te optimaliseren. beoordelen van het ontwerp verkleint.

3D CAD-ontwerp: Stappen van ontwerp naar single-use oplossing

Wij kunnen op maat gemaakte Single Use-assemblages leveren.

Onze Single Use-engineer zal u ondersteunen bij de eerste stap in het inventariseren van het proces. Binnen dit proces zullen we naar verschillende aspecten kijken.

Bijvoorbeeld, gaat het om een nieuw proces of vervangt het een bestaand proces, het niveau van steriliteit, componenten, eisen, verpakkingswijze, gebruik en betrouwbaarheid van het systeem.

Dit resulteert in een gebruikersspecificatie (URS). Uiteraard is het ook mogelijk om dezelfde assemblage te leveren die u al heeft of een herziene versie hiervan.

 

De URS vormt de basis voor onze eerste schetsen. Na overleg met u leidt dit tot een goedgekeurde tekening, verzorgd door een specialist van ROMYNOX.

Vervolgens kunnen we overgaan tot het leveren van een demo om alle aspecten van het product te laten zien.Daarnaast laten we u ook zien hoe het product verpakt en verzonden zal worden, zodat u de mogelijkheid heeft om een laatste controle uit te voeren.

De laatste stap van deze URS is een Supply-Chain Survey en, indien nodig, een audit bij ROMYNOX

De laatste stap in het proces is de planning. Aangezien Single Use Solutions meestal steriele producten zijn met een vervaldatum, kunnen levertijden een uitdaging vormen.

Dit komt doordat single-use sets kunnen worden samengesteld met veel verschillende componenten van verschillende leveranciers met verschillende levertijden.

Met een algehele planning kunnen we u een exacte indicatie geven van de levertijden.

De productie en verpakking van de eindoplossingen zullen voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen die u verwacht van Single-Use Systems. De volgende pagina's geven u een goede indruk van de eindeloze mogelijkheden van componenten die samen kunnen worden geassembleerd.