3D CAD ontwerpen

Onze engineers kunnen standaard producten aanpassen en nieuwe 'specials' ontwerpen aan de hand van uw proceseisen.

Kennis van producten en processen

Onze Engineering afdeling put uit jaren ervaring binnen de (bio)farmaceutische industrie en zijn specialisten op het gebied van op maat gemaakte componenten. Door lange samenwerkingen met orbitale lassers en experts bij onze partners hebben we de flexibiliteit om componenten en aansluitingen op maat te maken voor uw processen en systemen.

Maatwerk farma componenten

Een probleem wat vaak voorkomt; de juiste componenten voor uw installatie zijn moeilijk of niet te vinden omdat ze afwijken van standaard (inbouw) maten of de installatie zelf al een aantal jaar oud is. ROMYNOX kan u helpen bij deze vraagstukken!

Onze Engineers kunnen standaard-producten aanpassen en nieuwe ‘specials’ ontwerpen aan de hand van uw proceseisen. Dit doen zij door middel van 3D-CAD tekeningen, die volledig op maat gemaakt worden. Het ontwerp wordt gevisualiseerd met 3D en 2D modellen. Deze ontwerpen worden aangeleverd in PDF formaat om het ontwerp en uw eisen en wensen snel en helder op elkaar af te stemmen. Om er zeker van te zijn dat het ontwerp past kunnen we de bestanden ook in 3D aanleveren.