HULP OP AFSTAND

Kennis delen op afstand, een uitdaging waar ROMYNOX een oplossing op heeft!

Bij ROMYNOX leveren wij farmaceutische oplossingen volgens onze 4 F’s.

Onderdeel van deze oplossingen is het delen van de kennis over onze producten en diensten met onze klant.

In de praktijk

Onder andere onze collega Sierk heeft de HMT al meegenomen. Dit was om een software probleem van een sealer tussen klant en leverancier op te lossen.

Het afstandsverschil tussen leverancier en klant was erg groot en hierdoor kon de leverancier niet snel ter plaatse komen. Door het device had Sierk zijn handen volledig vrij en kon hij via een teams meeting gecoacht worden door de leverancier uit de VS, wat ervoor zorgde dat de oorzaak van het probleem snel achterhaald werd. De klant kon ermee aan de slag waardoor het probleem daarna verholpen is. Omdat de meeting plaats vond in een cleanroom is de bril door een alcoholdouche gereinigd voordat de meeting begon. Ook is er in overleg bepaald wat wel en niet gefilmd werd, met welk platform er vergaderd werd en wie er de meeting mochten bijwonen.

Via dit voorbeeld willen we graag mededelen dat wij de hulp op afstand middels de HMT-1 een gratis dienst is die ROMYNOX levert.

Heeft u een vraag over een product of ziet u een andere mogelijkheid waarin u de kennis van ROMYNOX in combinatie met de HMT-1 kunt gebruiken? Neem dan contact met ons op!